More

  GoPro lansează o nouă cameră şi o platformă de realitate virtuală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cursa pentru crearea hardware-ului şi software-ului care să ducă la dezvoltarea pieţei de realitate virtuală este din ce în ce mai încinsă, iar GoPro a dezvăluit planurile pe care le are pentru a susţine producătorii de filme VR şi fanii de VR.

  La evenimentul National Association of Broadcasters din Las Vegas (NAB), compania a dezvăluit o nouă cameră de VR şi a lansat noua platformă VR pentru distribuirea video-urilor captivante.

  În primul rând, GoPro va prezenta camera Omni VR, care prezintă 6 camere sincronizate pe care compania le numeşte matrice sferice, dar designul final pare mai degrabă un cub rotunjit.

  Preţul celor 6 camere Hero 4, plus cadrul din aluminiu, care este uşor şi conceput pentru cadre de acţiune va fi oferit la preţul de 4,999 de dolari şi va permite utilizatorilor să capteze video-uri 8K.

  omni

  Compania introduce, de asemenea, GoPro VR, o combinaţie între website şi o platformă de aplicaţie gratuită pentru iOS şi Android pentru a prezenta conţinut VR din întreaga lume, ca de altfel şi facilizarea distribuirii de conţinut de acest tip.

  Anul trecut, GoPro a creat cel mai scump dispozitiv de realitate virtuală din portofoliul său, numit GoPro Odyssey, un dispozitiv circulat cu 16 camere, disponibil la preţul de 15.000 de dolari.

  oddysey

  Omni va fi disponibil pentru precomandă începând de luni, 25 aprilie, pe website-ul GoPro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.