More

  PS 4.5 vine cu îmbunătăţiri considerabile şi schimbă piaţa jocurilor pentru consolă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony nu se limitează la îmbunătăţirea propriei console cu specificaţii noi, ci doreşte ca şi jocurile pe care le rulează să ofere performanţe sporite pentru a asigura o experienţă desăvârşită de gaming.

  Au apărut şi mai multe informaţii despre PS4.5, care a primit şi un nume de cod: „NEO”. Noua consolă primeşte o serie de îmbunătăţiri la nivel de specificaţii, între care enumerăm procesorul cu 8 nuclee şi o frecvenţă de 2.1 GHz (faţă de versiunea anterioară de 1.6 GHz), dar şi unitatea de procesare video, care a fost dotată cu o memorie RAM mult mai rapidă.

  Un element de noutate este capacitatea de randare 4K. Informaţia a apărut pe publicaţia Giant Bomb. Cu toate acestea, Sony susţine că acest lucru nu va diviza în niciun fel comunitatea PlayStation, care în prezent are peste 35 de milioane de utilizatori cu console PS 4.

  Noua consola PS 4.5 va funcţiona pe aceeaşi reţea PlayStation Network, acelaşi magazin virtual, iar interfaţa utilizatorului va fi aceeaşi.

  Cu toate acestea, nu vor fi jocuri exclusiv pentru PS NEO şi nici nu va exista o segregare în ceea ce priveşte sistemul de joc între cei cu PS 4.5 şi cei care deţin un PS 4 clasic.

  Acest upgrade pe care Sony îl oferă consolei PlayStation este unul foarte important din mai multe puncte de vedere. Spre exemplu, dacă un joc care rulează pe o consola PlayStation 4 oferă un mod co-op care susţine 4 jucători, PlayStation NEO poate susţine 8 jucători, datorită performanţelor hardware sporite. Mai mult, orice joc care va fi lansat începând cu luna octombrie 2016 va trebuie să aibă suport pentru ambele console.

  Momentan, nu cunoaştem detalii despre preţul consolei, dar modelul de bază ar putea avea un preţ care porneşte de la 400 de euro. Mai multe detalii vom avea cu siguranţă în luna iunie, când va avea loc conferinţa E3.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.