More

  Apple anunţă că MacBook Air de 13 inchi vine cu 8 GB de RAM standard

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cine spunea că nu vom mai auzi curând de MacBook Air? Astăzi, gigantul din Cupertino a anunţat că, MacBook Air de 13 inchi vine cu 8 GB de RAM standard.

  În ultima perioadă, am tot aflat informaţii neoficiale cu privire la cum are de gând Apple să îmbunătăţească produsele sale, în mod special laptopurile.

  Înainte, modelul de bază Air de 12 inchi venea în versiunea de 4 GB de RAM, cu 8 GB disponibili dacă achiziţionai o sumă suplimentară de 100 de dolari. MacBook Air de 11 inchi va continua să aibă 4 GB de RAM în configuraţia sa de bază.

  8 GB de RAM este considerat minimum pentru un computer la acest moment, îndeosebi unul care costă mii de dolari sau mai mult şi se aşteaptă să ofere cele mai bune rezultate cel puţin pentru câţiva ani.

  Cu decizia de astăzi, Apple face Air-ul de 13 inchi ceva mai competitiv cu celelalte computere disponibile la acelaşi preţ pe piaţă. Este destul de greu să precizăm cât de mult va mai rezista linia Air, dar cert este că în 2016 nu va dispărea din peisaj.

  Apple nu a mai actualizat design-ul computerelor din 2010, şi a fost umbrit de noua linie MacBook şi MacBook Pro de ceva vreme.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.