More

  Facebook Messenger oferă suport pentru apeluri de grup cu până la 50 de persoane

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astăzi, Facebook a anunţat o funcţie numită apeluri de grup pentru aplicaţia Messenger, care îţi permite să apelezi până la 50 de prieteni care sunt pe Internet.

  Funcţia va fi disponibilă pe iOS şi Android în următoarele 24 de ore, potrivit şefului Messenger, David Marcus şi va apărea sub forma unei iconiţe cu un telefon în grupurile de discuţie.

  De acolo, poţi adăuga participanţii la apel. Pentru a lămuri lucrurile de la capul locului, aceasta nu este o funcţie video, Messenger limitând în continuarea acestă funcţie pentru conversaţiile unu-la-unu.

  Messenger a ajuns de curând la mai mult de 900 de milioane de utilizatori activi lunar, devenind rapid cel mai de succes produs creat de Facebook vreodată. Pentru a mulţumi audienţa, compania a adăugat diferite funcţii noi la aplicaţie. Asta include mini jocurile distractive de baschet şi şah şi cea mai recentă funcţie, cea de inteligenţă artificială, cu ajutorul bots-ilor.

  Toate aceste funcţii sunt concepute pentru a determina utilizatorii să se întoarcă la Messenger pentru mai mult decât a discuta cu prietenii prin mesaje text, mai ales pentru că Messenger poate fi utilizată şi drept aplicaţie de sine stătătoare, care se dezvoltă în interiorul unui ecosistem social.

  Cu mesajele de grup, Messenger este şi mai puternică şi poţi completa experienţa cu Google Hangouts sau Skype, în funcţie de serviciile de care ai cu adevărat nevoie. Este doar o chestiune de timp până când Facebook va adăuga capacitatea de a duce lucrurile şi mai departe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.