More

  Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge sunt disponibile şi în nuanţa PINK GOLD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat ediţia Pink Gold a Galaxy S7 şi S7 Edge, aducând cifra culorilor dispozitivelor la 5. Nuanţa Pink Gold îşi va face debutul în Coreea de Sud în data de 20 aprilie, iar în scurt timp va ajunge şi pe unele dintre celelalte pieţe pe care dispozitivele au fost lansate.

  Pink Gold este o culoare naturală care oferă simţul confortului şi de care seria Galaxy S7 de la Samsung avea nevoie cu adevărat. Strălucirea acestei nuanţe luminează suprafaţa din sticlă a dispozitivului.

  Schema de culori Pink Gold îşi propune să încorporeze o atingere se blândeţe, strălucire şi rafinament design-ului smartphone-urilor.

  La fel ca Pink Gold, Galaxy S7 şi S7 Edge sunt disponibile în versiunea Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl şi Silver Titanium.

  Aşadar, cei care îşi doresc un smartphone Samsung complet roz, mai trebuie să aştepte o scurtă perioadă de timp până când un Galaxy S7 sau S7 Edge să fie disponibil în magazine în această nunaţă.

  Nu ştim exact care sunt pieţele pe care vor ajunge Galaxy S7 şi S7 Edge Pink Gold, dar cu siguranţă în perioada următoare Samsung va anunţa lista.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here