More

  Samsung lansează aplicaţia Safety Screen, care îţi protejează vederea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a anunţat lansarea aplicaţiei Safety Screen, care ajută utilizatorii, în mod special copiii, să ţină dispozitivele la distanţa ideală de ochi.

  Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru toate dispozitivele Android pe Google Play Store. În plus, aceasta rulează în background-ul telefoanelor mobile şi poate să fie activată chiar cu o parolă stabilită de părinţi.

  Pe baza tehnologiei de recunoaştere facială, o animaţie prietenoasă apare şi închide ecranul atunci când dispozitivul este ţinut prea aproape de ochi şi îl deblochează doar atunci când telefonul este ţinut cel puţin la distanţa minimă de siguranţă recomandată.

  Potrivit Vision Council, s-a observat o creştere semnificativă a numărului de pacienţi care suferă de miopie, boala fiind influenţată de utilizarea neadecvată a dispozitivelor digitale şi scăderea expunerii la lumină naturală.

  Copiii şi adolescenţii sunt tot mai expuşi la acest pericol, iar dacă observaţi că aceştia se plâng că le obosesc ochii, este momentul să luaţi o măsură de precauţie, iar cea mai nouă aplicaţie Samsung este ideală.

  Aplicaţia a fost dezvoltată de Samsung Gulf Electronics în colaborare cu Leo Burnett MENA şi are scopul de a livra inovaţia care va transforma vieţile oamenilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.