More

  Microsoft Translator funcționează acum și pe fotografii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicația de traducere dezvoltată de compania Microsoft a rămas mult în urma celei dezvoltate de Google, dar compania din Redmond vine puternic din urmă.

  În cea mai recentă actualizare a aplicaţiei de traducere pentru sistemul de operare Android, Microsoft a adăugat două noi caracteristici, respectiv capacitatea de traducere a textelor din cadrul imaginilor, iar cea de a doua constă în posibilitatea de a traduce orice text afişat pe dispozitivul mobil.

  Actualizarea măreşte la 43 numărul de limbi disponibile pentru traducere, acestea putând fi descărcate şi accesate chiar şi atunci când nu este disponibilă o conexiune la internet.

  Posibilitatea de traducere a imaginii a fost valabilă din februarie pe dispozitivele iOS, iar pe dispozitivele Android, Windows Phone, încă din 2010. „Cu noua opțiune de traducere a imaginii, nu vei mai trebui să tastezi sau să spui cuvântul cu voce tare”, a apărut într-o postare pe blogul Microsoft.

  Poți traduce imaginile direct de pe smartphone, traducerea apărând deasupra textului deja existent”. Traducerea ce va apărea poate fi copiată, decupată și lipită atunci când utilizatori nu pot vedea textul.

  Nu toate caracteristicile aplicaţiilor Google şi Microsoft sunt foarte diferite. Aplicația Google Translator funcționează cu poze live care au fost făcute cu camera ta și suprapune traducerea peste textul deja existent, pe când aplicația Microsoft Translator le cere utilizatorilor să facă un instantaneu pentru ca aplicația să poată procesa poza, iar apoi, la fel ca Google Translator, suprapune traducerea pe imagine folosind un font normal.

  Pe de altă parte, aplicația de la Google poate fi folosită și atunci când nu ai conexiune la internet, dar această opțiune este doar pentru dispozitivele Android, iar Microsoft Translator poate fi folosit pe Android cât și pe iOS.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here