More

  Volvo vrea să vândă 1 milion de vehicule electrice până în 2025

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua generaţie de autoturisme Volvo este tehnologizată şi arată foarte bine. Se pare că, noua gamă de maşini de la Volvo va fi în acelaşi timp eco-friendly.

  Volvo a anunţat joi dimineaţă că are ţelul ambiţios de a vinde 1 milion de maşini electrice până în anul 2025. „Vehiculele electrice” este termenul umbrelă al industriei folosit pentru hibrid, hibrid plug-in şi vehicule electrice.

  Compania plănuieşte să atingă obiectivul prin oferirea „a cel puţin 2 versiuni de hibrid pentru fiecare model din serie”. Mai mult decât atât, compania va lansa prima maşină în totalitate electrică în anul 2019.

  „Este o ţintă ambiţioasă pe care ne-am propus-o”, a precizat preşedintele şi directorul executiv Volvo Cars, Håkan Samuelsson, într-un comunicat emis presei. „Va fi o provocare, dar Volvo vrea să fie în prima linie a schimbării pe electrificare.”

  În vreme ce prima maşină electrică de la Volvo va fi semnifictivă, cel mai captivant lucru va fi reprezentat de cele două versiuni hibrid ale fiecărui model de maşină creat de producătorul de autoturisme suedez.

  Unii producători de autoturisme oferă atât un hibrid, cât şi versiune hibrid plug-in pentru unele modele. Totuşi, niciunul nu oferă o versiune hibrid pentru fiecare model. Rămâne de văzut cum vor răspunde în cele din urmă clienţii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.