More

  Nokia cumpără compania de sănătate digitală Withings cu 170 milioane de euro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nokia a anunţat planurile pe care le are de a achiziţiona Withings, o companie de electronice de consum concentrată pe sănătate digitală, pentru 170 milioane de euro.

  Compania din Hexagon va fi integrată în divizia Nokia Technologies, care a dezvoltat, printre altele, camera Ozo şi tableta N1.

  Achiziţia va oferi un boost semnificativ portofoliului de wearble şi dispozitive de fitness Nokia, aducând 200 de angajaţi Withings şi produse incluzând smartwatch-ul Activité, E-ink fitness tracker şi termometrul cu Bluetooth în divizia de tehnologii avansate Nokia.

  „Am spus în nenumărate rânduri că sănătatea digitală a fost o zonă de interes strategic pentru Nokia şi că acum acţionăm concret pentru profita de oportunitatea pe această piaţă mare şi importantă”, a declarat Rajeev Suri, preşedinte şi CEO Nokia, într-un comunicat de presă.

  Achiziţia reprezintă doar o piesă din puzzle-ul schimbărilor şi corecturilor pe care le face Nokia, compania continuând să se reorienteză după vânzarea diviziei de dispozitive mobile către Microsoft în urmă cu 2 ani de zile.

  Potrivit nokia, achiziţia Withings ar trebui să fie finalizată în cel de-al treilea trimestru ala cestui an.
  Sursa: The Verge

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.