More

  LG a vândut 1,6 milioane de unităţi G5 în prima lună

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Profitul operaţional pentru primul trimestru al anului 2016 în cazul companiei LG a ajuns la 420.25 milioane de dolari, care reprezintă o creştere de 65.5% an la an. Vânzările s-au stabilizat la 11.12 miliarde de dolari.

  „LG Home Appliance & Air Solution Company a contribuit cel mai mult, 339.23 milioane de dolari în venit operaţional pentru trimestru, în vreme ce LG Home Entertainment Company a câştigat 278.84 milioane de dolari în profit operaţional, ambele cu o creştere semnificativă comparativ cu primul trimestru din anul 2015. LG Mobile Communications Company a publicat o pierdere operaţională de 168.20 milioane de dolari, în primul rând datorită creşterii cheltuielilor de marketing pentru noul smartphone LG G5, în vreme ce LG Vehicle Components Company a raportat o pierdere modestă de 13.14 milioane de dolari, reflectând investiţii R & D mai mari.”

  Pe de altă parte, LG Mobile Communications este în mare măsură răspunzătoare pentru pierderile suferite. Vânzările au stagnat la 2.46 miliarde de dolari, adică o scădere de 15,5% de la an la an. Veniturile globale au scăzut cu 19% în comparaţie cu primul trimestru din 2015. LG a atribuit această scădere „sezonalităţii” şi scăderea preţului mediu de vânzare la smartphone-uri. Vânzările de dispozitive mobile, în mod special, au scăzut cu 3%.

  Mai mult decât atât, livrările de smartphone-uri au stagnat la 13.5 milioane de dispzitive, reprezentând o scădere de 12%. LG a vândut 1,6 milioane de unităţi G5 în prima lună, potrivit unui raport The Korea Herald, şi se bucură în continuare de un real succes. În plus, în timpul unei conferinţe video, s-a preconizat că livrările LG vor creşte până la 3 milioane de unităţi în cel de-al 2-lea trimestru din 2016.

  Deşi divizia mobilă a suferit o performanţă lentă, LG a reuşit să aibă parte de câştiguri solide şi profitul este în proces de creştere. Rămâne de văzut ce pregăteşte cel de-al 2-lea trimestru financiar în cazul LG.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.