More

  Google deschide propria divizie hardware care să se ocupe de Nexus şi nu numai

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google va deschide în curând o divizie hardware internă şi readuce directorii executivi vechi pentru a fi la conducere.

  Rick Osterloh, care a plecat de la Google când a fost vândută Motorola către Lenovo, se întoarce în companie pentru a conduce divizia de hardware de la Google. Potrivit Re/Code (care a primit confirmarea din partea Google pentru ştire), ţinta este să aducă toate varietăţile Google, precum Nexsus, OnHub, Chromebook Pixels, etc., sub acelaşi acoperiş.

  Ciudat este că, cel mai mare brand hardware de consum, Nest, este lăsat complet în afară. Glass, care a fost sub atenţia lui Tony Fadell, va fi inclus în noua divizie.

  În afară de Nexus şi Chromebook Pixel, această ramură hardware a Google va cuprinde Chromecast, Pixel C (şi alte noi dispozitive hardware de consum), OnHub şi ARAP, laboratorul experimental hardware Google.

  Vor exista, de asemenea, o serie de produse numite „living room”, care sugerează că Google lucrează din greu la şi mai multe lucruri ce trebuie conectate între ele în locuinţă.

  Este o mişcare inteligentă pentru Google, îndeosebi dacă este să luăm în considerare externalizarea hardware-ului Nexus. Manevrarea unui lanţ de aprovizionare ar trebui să fie, de asemenea, un pic mai simplu cu o singură divizie care se ocupă de conducere.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.