More

  LG va avea noul scanner de amprentă încorporat în display

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG vrea să elimine butonul „dizgraţios” de pe spatele dispozitivulor sale, care este folosit pentru scannerul de amprentă, urmând ca acesta să fie integrat direct în display.

  LG Innotek a prezentat noul modul de scanner pentru amprentă care va fi integrat în display. În acest mod, compania doreşte îmbunătăţirea dispozitivelor sale din punct de vedere estetic.

  Această hotărâre este una foarte importantă pentru companie, dar şi pentru industria dispozitivelor mobile în general, dacă stăm să analizăm evoluţia scannerului de amprentă, atât în ceea ce priveşte securitatea dispozitivului, dar şi pentru plăţile online, care necesită autentificare pentru platformele Apple Pay şi Android Pay.

  Noua poziţie pentru senzorul de amprentă, care va micşora şi numărul de butoane pe care utilizatorul va trebui să îl folosească, va permite producătorului să ofere această funcţionalitate fără a face compromisuri în ceea ce priveşte design-ul dispozitivelor.

  Pentru a dezvolta această nouă tehnologie, LG a creat un mic şanţ de 0,3mm în partea de sub ecran, în care a integrat un senzor de amprentă cu ajutorul unui adeziv special.

  Poziţia noului senzor nu compromite performanţele acestuia

  LG subliniază faptul că performanţele scannerului nu este afectat de integrarea acestuia în display-ul smartphone-ului. Mai mult, rata de eşec în citire este de numai 0,002%.

  Compania este de părere că există multe beneficii ale integrării senzorului în display, dar cel mai important este că producătorii vor putea crea dispozitive mai atractive, care pot fi şi rezistente la apă sau la zgârieturi, oferind, în acelaşi timp şi securitate biometrică.

  LG Innotek nu s-a specificat când va fi disponibilă această tehnologie pe dispozitive, dar un purtător de cuvânt al companiei LG a declarat că se doreşte comercializarea noii tehnologii pentru anumite dispozitive chiar în acest an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.