More

  Samsung lansează Bedtime VR Stories, aplicaţia de realitate virtuală pentru copii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat un nou prototip de aplicaţie numită Bedtime VR, pentru a ajuta atât părinţii, cât şi copiii să se bucure şi să se folosească de realitatea virtuală modernă.

  Aşa cum aţi ghicit deja, ideea este ca gigantul să atragă atât părinţii, cât şi copii către realitatea virtuală, permitându-le părinţilor să citească poveşti şi să interacţioneze cu cei mici, chiar dacă aceştia nu sunt disponibili din punct de vedere fizic (din cauza călătoriilor de afaceri, divorţurilor, etc.).

  Destul de interesant este că, părintele utilizează un Gear VR, dar copilul pur şi simplu are nevoie de o unitate Google Cardboard. Aceasta este o mutare foarte interesantă din partea Samsung, de vreme ce Cardboard este semnificativ mai ieftină decât Gear VR şi funcţionează aproape cu orice dispozitiv mobil Android.

  Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre această „poveste” şi despre modul în care pot interacţiona copiii cu părinţii, vizionaţi video-ul de mai jos. Aşa cum veţi putea observa, acesta este mai mult ca sigur un concept foarte interesant. Acestea fiind spuse, mai trebuie adăugat că deşi Samsung şi ceilalţi producători au sfătuit utilizatorii că VR-ul trebuie limitat până la anumite vârste (de regulă în jur de 10 – 12 ani), totuşi, acestconcept pare să fie potrivit mai degrabă pentru cei mai mici.

  Samsung nu a dezvăluit planuri mai solide cu privire la experimentarea acestei aplicaţii de către mase, deşi este doar o chestiune de timp până când se va întâmpla acest lucru. Ce părere ai despre această idee, îţi place sau nu?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.