More

  Facebook Messenger primeşte funcţie de autodistrugere a mesajelor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook va adăuga aplicaţiei Messenger o funcţie de autodistrugere a mesajelor.

  Înformaţia a apărut în urma unor capturi de ecran, pe Twitter, unde se observă detalii despre mesajele care dispar în versiunea 68.0 Facebook Messenger pentru iOS.

  Cu toate că versiunea care apare în capturi este cea disponibilă în prezent pe App Store, funcţionalitatea nu va fi disponibilă acum, ci pe o viitoare versiune.

  Funcţionalităţile au fost activate prin manipularea unei linii de cod. Odată activat, mesajele din fereastra de chat vor dispărea automat după o anumită perioadă de timp, setată de utilizator.

  Capturile de ecran afişează intervalele de la un minut, 15 minute, o oră, patru ore şi o zi.

   

  Facebook-messenger-disappearing-messages-intervals-840x628

  Nu poate nimeni confirma dacă aceste capturi sunt reale, dar existau deja informaţii potrivit cărora Facebook Messenger va avea o funcţie de conversaţii secrete.

  Conversaţiile secrete din Messenger vor fi, cel mai probabil, mesaje criptate, la fel ca cele activate implicit de WhatsApp, dar numai pentru anumite conversaţii, alese de utilizator.

   

  Facebook-Messenger-disappearing-messages--840x628

  În ultima vreme, accentul a căzut pe intimitate şi pe criptare, pentru a proteja utilizatorul. Această actualizare va fi primită, fără îndoială, foarte bine de către utilizatori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.