HTC ar putea lansa primul smartwatch al companiei în data de 6 iunie

Mădălina Gănescu
- 4.05.2016, 11:24 în Smart
0

SHARES

S-a tot zvonit în ultima perioadă că HTC plănuieşte să lanseze un smartwatch. Am auzit pentru prima dată această informaţie în luna septembrie a anului trecut, iar cele mai recente zvonuri indicau faptul că HTC ar fi fost pregătită să lanseze dispozitivul portabil o dată cu flsgahip-ul HTC 10.

Acest lucru nu s-a întâmplat, desigur, dar Evan Blass aka @evleaks a menţionat recent pe contul său de Twitter că HTC se pregăteşte să lanseze primul smartwatch al companiei în data de 6 iunie.

E destul de interesant faptul că avem parte de o dată specifică de lansare, dar nu trebuie să ne uimească deloc acest lucru, mai ales pentru că tot Blass a fost cel care a anunţat primul data oficială de lansare a flagship-ului smartphone HTC 10.

Aşteptăm cu interes să vedem ce fel de smartwatch ar putea crea compania HTC, mai ales pentru că vorbim despre primul smartwatch al companiei.

HTC 10 s-a lansat în data de 6 aprilie, aşa că, am putea vorbi despre o nouă lansare HTC la doar 2 luni de zile de la marele eveniment în cadrul căruia a fost prezentat un smartphone ce promite să ofere cea mai bună experienţă mobilă utilizatorilor. HTC 10 s-a lansat oficial şi în România, dar mai multe informaţii puteţi afla despre dispozitiv de AICI.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!