More

  Sony anunţă preţurile Xperia X Performance, Xperia X şi Xperia XA pentru Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony a anunţat preţurile oficiale pentru seriile Xperia X. Dacă vrei să îţi achiziţionezi anul acesta un Xperia XA, un Xperia X sau un Xperia X Performance, există mari şanse să fii destul de dezamăgit.

  Vestea bună este că Xperia X va fi mai ieftin decât preţul listat de Amazon UK săptămâna trecută. În Marea Britanie, Sony va vinde Xperia X la preţul de 469 lire, adică cu 30 lire mai ieftin decât preţul actual de pe Amazon şi cu 80 lire mai ieftin decât preţul iniţial, stabilit pentru precomandă, de 549 de dolari.

  Deşi este mai ieftin decât ne-am temut, Xperia X este încă scump în comparaţie cu produsele competitorilor. Pentru a face o comparaţie, Galaxy S7 se vinde în Marea Britanie cu 462 lire, în vreme ce LG G5 este disponibil la preţul de 490 lire. Ambele dispozitive prezintă specificaţii de top, inclusiv procesorul Snapdragon 820 de la Qualcomm, în comparaţie cu Snapdragon 650 pe care îl deţine Xperia X.

  Pe alte pieţe din Europa, Sony Xperia X va costa 599 euro (Franţa, Germania, Olanda) sau 629 euro (Italia, Spania). Xperia X va fi livrat în săptămâna 23 mai.

  Xperia X Performance va costa 699 euro (Franţa, Olanda) sau 729 euro (Italia, Spania). Curios este că, Sony nu a anunţat detalii cu privire la disponibilitatea produsului în Marea Britanie sau Germania. În Europa, Sony va începe livrările Xperia X Performance cu săptămâna 4 iulie.

  Xperia XA prezintă specificaţii mid-range şi va costa 299 euro (Franţa, Germania, Olanda, Italia), 329 euro în Spania şi 239 lire în Marea Britanie. Livrările produsului vor începe în săptămâna 20 iunie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.