More

  Facebook sărbătoreşte Ziua Mamei cu un emoticon nou

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Poate v-aţi întrebat ce este cu floricica din colţul ecranului, atunci când intraţi pe aplicaţia Facebook pentru mobil. Vă lămurim noi imediat.

  Acea iconiţă, care reprezintă o floare de culoare mov, este o reacţie care are ca scop sărbătorirea „Zilei Mamei”. Dar acea reacţie nu este singura surpriză pe care Facebook a pregătit-o numai pentru Ziua Mamei.

  Facebook a început să testeze noi reacţii, special pentru sărbători. Şi de această dată, compania a ales să introducă reacţii sub formă de flori, pentru că nimic nu spune „te preţuiesc” mai bine decât o floare.

  Primul care a descoperit noua reacţie a fost utilizatorul Sreedev Sharma, care a postat anunţul pe platforma de microblogging Twitter. Ca răspuns, un reprezentat Facebook a declarat: „Pentru a sărbătorii Ziua Mamei, testăm capacitatea unui număr restrâns de utilizatori de a folosi reacţia sub forma unei flori„.

  Ce este şi mai ciudat este că în eşantionul pe care Facebook l-a ales nu sunt incluşi şi utilizatori din Statele Unite ale Americii. Este cât se poate de ciudat, mai ales în ideea în care foarte mulţi utilizatori din întreaga lume acuză că alegerea pentru a sărbători ziua mamei favorizează chiar SUA.

  Acest lucru nu este deloc departe de adevăr, mai ales că, în România, Ziua Mamei este sărbătorită pe data de 8 martie.

  Dincolo de gestul frumos pe care îl poţi face şi cu care poţi surprinde femeile din viaţa ta, este un bun început pentru diversificarea reacţiilor. Acest pas ne duce cu gândul la crearea mai multor reacţii, din ce în ce mai expresive, care să înlocuiască comentariile.

  La urma urmei, trebuie să recunoaştem că o reacţie poate face cât o mie de cuvinte.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.