More

  Samsung va lansa o versiune Galaxy Note 6 Lite cu specificaţii ceva mai slabe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În această perioadă avem parte de tot mai multe zvonuri, speculaţii şi imagini neoficiale legate de viitoarele dispozitive pe care companiile de tehnologie plănuiesc să le lanseze în vara, respectiv toamna acestui an.

  Dacă nu se vorbeşte despre asta, cu siguranţă auzim destul de multe despre update-urile Android Marshmallow.

  Următoarele versiuni de smartphone-uri despre care se tot vorbeşte sunt noile generaţii Note şi Galaxy S7 Edge+. Am tot vorbit în ultima vreme despre Galaxy Note 6 şi ne apropiem cu paşi repezi de data de lansare, deşi parcă mai ieri a avut loc apariţia Galaxy S7 şi S7 Edge la Mobile World Congress 2016 în Barcelona.

  Nu mai există dubii cu privire la faptul că Note 6 va fi lansat, dar încă se specualează în ceea ce priveşte data de lansare şi specificaţiile pe care le va avea phabletul de la Samsung.

  Aşa cum mai mai precizat în materialele anterioare, se pare că Note 6 va veni cu 6 GB de RAM şi va fi anunţat oficial undeva la jumătate lunii iulie. Până acum am auzit că Samsung Galaxy Note 6 va utiliza Snapdragon 823, un display curbat cu diagonala de 5.8 inchi, baterie de 4000 sau 4200 mAh, IR autofocus şi USB Type C.

  Un alt zvon arată că Note 6 va avea display 1080p cu diagonala de 5.8 inchi, 4 GB de RAM şi procesor Snapdragon 820. Dacă şi când se vor adeveri aceste informaţii nu ştim încă, dar nu este exclus să asistăm la prima lansare a Galaxy Note în 2 versiuni.

  Pentru că specificaţiile sunt ceva mai slabe, Android Community a numit dispozitivul care ar putea fi lansat: Galaxy Note 6 Lite. Ar fi extrem de interesant dacă Note 6 va fi lansat în 2 versiuni, mai ales pentru că gigantul sud-coreean ne-a cam obişnuit cu surprizele din 2015 până în prezent.

  Până la proba contrarie, nu ne rămâne decât să mai aşteptăm să primim mai multe detalii, iar zvonurile să le tratăm cu o doză de scepticism, mai ales pentru că niciun oficial Samsung nu le susţine public.

  SE POATE CA:

  » Versiunea Samsung Galaxy Note 6 cu 6 GB de RAM să fie lansată pentru Europa
  » Samsung Galaxy Note 6 să aibă display curbat de 5.8-inch şi baterie de 4,000 mAh
  » Galaxy Note 6 să aibă IR autofocus, USB Type-C şi să se lucreze la un nou Gear VR.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.