More

  LG va reorganiza divizia mobile pentru a fi mai „rapidă şi mai uşoară”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Situaţia financiară a LG este destul de interesantă. Deşi compania a înregistrat un profit în primul trimestru al anului 2016, LG a decis, după luni la rând de pierderi, că schimbările organizaţionale sunt necesare în astfel de situaţii,

  Cho Juno, CEO-ul LG, a trimis un e-mail angajaţilor companiei, de vreme ce conduce şi divizia de mobile, potrivit Korea Herald, prin care a precizat următoarele:

  „Trebuie să schimbăm modul în care lucrăm pentru a ne mişca mai rapid şi mai uşor. Alte divizii de business au nevoie de asemenea de oameni de la Mobile Communications. Vom continua să regrupăm personalul.”

  Divizia LG Mobile Communications este în mare măsură răspunzătoare pentru pierderile suferite. Vânzările au stagnat la 2.46 miliarde de dolari, adică o scădere de 15,5% de la an la an. Veniturile globale au scăzut cu 19% în comparaţie cu primul trimestru din 2015.

  LG a atribuit această scădere „sezonalităţii” şi scăderea preţului mediu de vânzare la smartphone-uri. Vânzările de dispozitive mobile, în mod special, au scăzut cu 3%.

  Korea Herald a adăugat că, „divizia se aşteaptă să stabiliască o nouă organigramă şi să reducă dimensiunea echipei pentru a răspunde rapid la diferite cereri ale pieţei.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.