More

  Microsoft a atins 1 trilion de dolari în venituri cumulate de la înfiinţare, cu profit mai mare decât Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ultimul trimestru, Microsoft a atins un prag semnificativ: 1 trilion de dolari în venituri cumulate de la înfiinţare, potrivit consultantului în tehnologie Jeff Reifman. Mai mult decât atât, compania a depăşit chiar profiturile cumulate ale Apple.

  Analistul a depistat cifra imensă în timp ce cerceta un material despre scutirile de taxe ale Microsoft în Washington. Microsoft a ajuns la cifra senzaţională de 1 trilion de dolari în ultimul trimestru financiar, potrivit datelor furnizate de Reifman.

  Apple a ajuns la 1 trilion de dolari în venituri cumulate în 2015, mai arată cercetarea analistului.

  Pe de altă parte, când vine vorba de profit, Microsoft depăşeşte Apple, profitul cumulat al Apple este 261.6 miliarde de dolari, iar a Microsoft este 265.2 miliarde de dolari.

  Amazon şi Google, companiile mai tinere decât Microsoft şi Apple, nu au ajuns încă la 1 trilion de dolari în venituri cumulate, dar se află şi ele la jumătatea drumului, anunţă Reifman. Amazon, spre exemplu, a ajuns la 545 de miliarde de dolari în venituri cumulate de la înfiinţare, cu doar 3.31 de miliarde de dolari profit.

  Cât despre Google, cercetarea lui Reifman arată că a câştigat 417.3 miliarde dolari în venituri cumulate de la înfiinţare, cu 96.3 miliarde de dolari profit cumulat.

  Potrivit Business Insider, Microsoft a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.