More

  Unei victime a abuzului sexual i s-a permis să aleagă eutanasierea după ce doctorii au decis că stresul post traumatic era incurabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O fostă victimă a abuzului sexual în vremea când era copil a decis să îşi ia viaţa prin eutanasiere pentru că nu mai suporta suferinţa din cauza stresului post traumatic, pentru care doctorii spun că nu au reuşit să găsească niciun remediu.

  Femeia din Olanda, cu vârsta puţin peste 20 de ani, a primit o injecţie letală după ce medicii şi psihiatri au decis că stresul post traumatic şi alte condiţii erau incurabile.

  Deşi s-a apelat la o „terapie intensivă” pentru o perioadă de 2 ani de zile, medicii din Olanda au acceptat cererea pacientei care suferea de tulburări psihice, pentru că la un moment dat aceasta se transformase într-un strigăt de ajutor.

  Femeia, a cărui nume nu a fost dat publicităţii, a început să sufere de probleme mentale în urmă cu 15 ani, după ce a fost supusă unui abuz sexual, potrivit lucrării publicate de Comisia de Eutanasiere Olandeză, citată de DailyMail. Tânăra a fost abuzată de la vârsta de 5 ani până când a împlinit 15 ani.

  Detaliile cazului olandez au fost făcute publice de autorităţile dornice să justifice legile eutanasierii şi să demonstreze că uciderea din milă este realizată sub supraveghere medicala completă şi corectă.

  Lucrările arată că femeia, care a fost eutanasiată anul trecut, suferea de stres post traumatic care era rezistent la tratament. Starea ei includea anorexie severă, depresie cronică şi stări în care aceasta ar fi vrut să se sinucită, tendinţa de a-şi face singură rău, halucinaţii, obsesii şi compulsii.

  Aceasta suferea, de asemenea, de dificultăţi fizice şi era aproape imobilizată. Psihiatrii care s-au ocupat de ea spun că „nu exista niciun tratament şi nicio speranţă pentru ea. Suferinţa experimentată de aceasta era de nesuportat.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.