More

  WhatsApp are acum aplicaţii desktop pentru Windows şi Mac

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu ajungi să obţii 1 miliard de utilizatori ignorând platforme. Pe lângă aplicaţiile pe care WhatsApp le are pe Android, Apple, Windows Phone, Symbian şi Nokia S40, compania are începând de astăzi şi aplicaţii pentru Windows şi Mac OS.

  Aplicaţiile sunt foarte asemănătoare cu WhatsApp Web, lansat în luna ianuarie 2015. La fel ca WhatsApp Web, pur şi simplu oglindesc conversaţiile din aplicaţia de mobil, lucru ce înseamnă că nu poţi folosi WhatsApp pentru desktop dacă nu ai baterie la telefon şi nu există conexiune de niciun fel. Acest aspect nu este ideal, dar nu ar trebui să fie o problemă în majoritatea cazurilor.

  Pentru a instala funcţia WhatsApp pe computer, descarcă kit-ul de instalare de aici (Windows 8 sau mai sus, Mac OS 10.9 sau mai sus). Ţi se va afişa un cod QR de care ai nevoie pentru a scana cu telefonul pentru a te putea conecta la cont. Pentru a face acest lucru, deschide aplicaţia WhatsApp, mergi la Chat-uri, dă click pe butonul meniu, selectează WhatsApp web şi aşază dispozitivul lângă cod. În doar câteva secunde, ar trebui să ai acces la versiunea desktop.

  Aplicaţiile desktop oferă aproximativ aceeaşi funcţionalitate ca omologii de pe mobile, cu excepţia apelurilor vocale. În timp ce nu poţi suna persoane, poţi înregistra şi trimite sunete, ca de altfel şi trimite documente din computerul personal. Aşa cum vei vedea în imaginea de mai jos, noul format de text nu are încă suport.

  whatsapp

  WhatsApp nu dă semne să se oprească. Serviciul de mesagerie, pentru care Mark Zuckerberg a plătit 22 de miliarde de dolari, se împrăştie în continuare precum focul. WhatsApp a anunţat recent că criptează toate formele de comunicare, acest lucru venind ca o decizie extrem de surprinzătoare pentru cercurile de putere din întreaga lume. Noi funcţii, apeluri video, mesageria vocală şi suport pentru documente mai îmbunătăţite sunt aşteptate anul acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.