More

  O femeie a fost răpită și bătută de persoana pe care a întâlnit-o pe Tinder

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O femeie din Kansas a fost răpită, bătută și ținută cu forța timp de șase zile de către un bărbat pe care l-a întâlnit prin intermediul Tinder.

  Shane Steven Allen este acuzat de răpire cu patru capete de acuzare pentru agresare a victimei. El este acum reţinut de poliție și i s-a stabilit o cauțiune de 100.000 de dolari, conform NBC News.

  Dacă acuzațiile se dovedesc a fi adevărate, Allen ar putea ispăşi o pedeapsă de 32 de ani de închisoare. Femeia, în vârstă de 20 de ani, este studentă la Universitatea din Kansas. Aceasta a fost răpită la data de 12 aprilie 2016. Pe 18 aprilie studenta s-a întors cu multiple răni, inclusiv cu ochii învineţiţi, cât şi multiple contuzii și zgârieturi.

  Cei doi s-au mai întâlnit și înainte, fără să existe vreun accident, dar la ultima întâlnire Allen a acuzat femeia că a flirtat cu unul dintre prieteni lui, ceea ce a condus escaladarea conflictului.

  Allen a declarat că a reținut-o până când primele răni faciale s-au vindecat. El a dus victima înapoiacasă, după ce ea a promis că nu va contacta poliția.

  Nu este singurul incident de acest fel care se petrece prin intermediul aplicațiilor sociale, de la violul difuzat pe Periscope până la incident transmis online prin intermediul Twitch și o sinucidere care a fost difuzată tot pe Periscope.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.