More

  Oculus: Gear VR a avut 1 milion de utilizatori în luna aprilie 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Max Cohen, de la compania Oculus, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că dispozitivul Gear VR a atins 1 milion de utilizatori în luna aprilie.

  Gear VR este produsul unui parteneriat dintre Oculus, companie deţinută de Facebook, respectiv Samsung. Cifra a depăşit cu mult aşteptările Oculus.

  Din păcate, în afară de cifra de 1 milion de utilizatori, nu avem mai multe detalii care să deseneze o imagine de ansamblu al utilizatorului de Gear VR.

  Oculus nu a descris modul în care a monitorizat aceşti utilizatori, dacă sunt utilizatori care au intrat o singură dată sau dacă sunt utilizatori care folosesc dispozitivul în mod regulat.

  Max Cohen nu a furnizat niciun fel de date demografice, susţinând că nu deţin asemenea informaţii. În momentul în care instalezi casca de realitate virtuală Gear VR, trebuie să creezi un cont pe Oculus, iar compania nu cere detalii suplimentare în afară de contul de email, de aici şi dificultatea în a genera un raport demografic.

  Numărul foarte mare de dispozitive Gear VR poate fi atribuit şi lansării dispozitivelor Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge, toţi cei care au realizat o precomandă pentru acel dispozitiv, primind un dispozitiv Gear VR gratuit.

  gear_vr

  Ceea ce Oculus a vrut să puncteze este că această cifră demonstrează faptul că dispozitivul începe să cunoască o rată de adopţie tot mai mare, iar vânzările nu mai pot fi atribuite câtorva entuziaşti.

  Fără îndoială, fenomentul realităţii virtuale acaparează tot mai mult din piaţă, iar acest fenomen este în plină dezvoltare. Există informaţii potrivit cărora Google se pregăteşte să anunţe lansarea platformei Android VR, iar dispozitivele Vive şi Rift încep să îşi facă loc în tot mai multe locuinţe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.