More

  Google îţi permite acum să traduci texte cu o singură tastare în orice aplicaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Translate a ajuns să fie chiar mai impresionantă. După ultimele actualizări, aplicaţia câştigă capacitatea de a traduce mai uşor textele în orice aplicaţie, acces offline pentru iOS şi suport pentru Word Lens din China.

  Cea mai mare funcţie este de tastare pentru a traduce. Când este activată, de fiecare dată când copiezi un pasaj dintr-un text, un buton mic va apărea în partea din dreapta-sus a aplicaţiei, ceva asemănător cu iconiţa Facebook Messenger.

  Apasă pe bulă şi voila, textul pe care l-ai copiat, indiferent în ce limbă este, poate fi tradus instant pentru a-ţi fi mult mai uşor să comunici cu interlocutorul.

  Fereastra rapidă îţi permită să auzi cum sună textul în limba nativă, dar de asemenea să tastezi şi să traduci textul, astfel încât să răspunzi instant colegilor sau prietenilor care se află departe de tine .

  translate

  Ideea care stă la baza acestei schimbări este să îndepărtezi situaţiile stresante care au loc atunci când ai copiat şi ai postat un text în şi din Translate. Funcţia suportă toate cele 103 de limbi Translate, dar cel mai tare lucru este că funcţionează în orice aplicaţie, chiar dacă eşti offline.

  Aşa cum am menţionat, începând de astăzi, utilizatorii iOS se pot bucura de această funcţionalitate, iar utilizatorii Android se bucură deja ea de ceva vreme.

  DESCARCĂ SAU ACTUALIZEAZĂ DIN APP STORE

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.