More

  Acer şi Starbreeze intenţionează să colaboreze pentru dispozitivul de realitate virtuală StarVR

  Acer şi Starbreeze au semnat o scrisoare de intenţie pentru a forma un parteneriat în urma căruia să fie lansat dispozitivul de realitate virtuală StarVR Head-Mounted Display.

  Cele 2 companii doresc să coopereze în ceea ce priveşte designul, producţia, promovarea, marketing-ul şi vânzările StarVR HMD pe pieşele de divertisment de bază.

  „Am lucrat urmând o hartă clară pentru strategia noastră de VR încă din prima zi, iar acum suntem pe punctul de a realiza una dintre cele mai mari colaborări pe care ni le-am propus să le atingem. Viitorul StarVR este pregătit acum şi este extrem de tare”, se arată în comunicatul de presă emis de cele 2 companii.

  Starbreeze a lansat StarVR cu experienţă VR la Electronic Entertainment Expo (E3) în luna iunie a anului trecut prin achiziţia companiei frnaceze Infinite Eye, care a adus tehnologia StarVR HMD şi o echipă de ingineri extrem de agili în Starbreeze.

  După lansare, experienţa VR a fost adusă în vieţile a mii de consumatori. În ianuarie 2016, Starbreeze a dezvăluit locaţia StarCode, introducând centre VR care să permită consumatorilor să intre în experienţa impresionantă premium VR.

  Starbreeze a fost premiat la Cannes în prima săptămână a festivalului pentru „Cockatoo Spritz” produs de Stephane Barbato. Pentru peste 40 de ani, Acer a continuat să aducă tehnologia cutting-edge pe pieţele din întreaga lume prin intermediul dispozitivelor inovative. Cu linia Predator, lasată recent şi pregătită pentru VR, compania conduce din nou tendinşele de computing şi divertisment.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here