More

  Acer şi Starbreeze intenţionează să colaboreze pentru dispozitivul de realitate virtuală StarVR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acer şi Starbreeze au semnat o scrisoare de intenţie pentru a forma un parteneriat în urma căruia să fie lansat dispozitivul de realitate virtuală StarVR Head-Mounted Display.

  Cele 2 companii doresc să coopereze în ceea ce priveşte designul, producţia, promovarea, marketing-ul şi vânzările StarVR HMD pe pieşele de divertisment de bază.

  „Am lucrat urmând o hartă clară pentru strategia noastră de VR încă din prima zi, iar acum suntem pe punctul de a realiza una dintre cele mai mari colaborări pe care ni le-am propus să le atingem. Viitorul StarVR este pregătit acum şi este extrem de tare”, se arată în comunicatul de presă emis de cele 2 companii.

  Starbreeze a lansat StarVR cu experienţă VR la Electronic Entertainment Expo (E3) în luna iunie a anului trecut prin achiziţia companiei frnaceze Infinite Eye, care a adus tehnologia StarVR HMD şi o echipă de ingineri extrem de agili în Starbreeze.

  După lansare, experienţa VR a fost adusă în vieţile a mii de consumatori. În ianuarie 2016, Starbreeze a dezvăluit locaţia StarCode, introducând centre VR care să permită consumatorilor să intre în experienţa impresionantă premium VR.

  Starbreeze a fost premiat la Cannes în prima săptămână a festivalului pentru „Cockatoo Spritz” produs de Stephane Barbato. Pentru peste 40 de ani, Acer a continuat să aducă tehnologia cutting-edge pe pieţele din întreaga lume prin intermediul dispozitivelor inovative. Cu linia Predator, lasată recent şi pregătită pentru VR, compania conduce din nou tendinşele de computing şi divertisment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.