More

  Gboard este disponibilă pentru iOS, iar în curând va ajunge şi pe Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tastatura Gboard a fost lansată de Google zilele trecute şi a primit deja o serie de aprecieri din partea specialiştilor şi utilizatorilor.

  Mai exact, Gboard include un buton „G” care integrează serviciul Google Search direct în aplicaţia de tastatură. Astfel, utilizatorii iOS nu mai sunt nevoiţi să iasă din Gboard pentru a căuta anumite lucruri pe Google.

  Deşi iniţial nu s-a specificat nimic cu privire la implementarea tastaturii Gboard pe Android, se pare că în curând serviciul va ajunge la toţi utilizatorii. „Lucrăm chiar acum la cea mai bună modalitate de a integra aceeaşi funcţionalitate în Android”, a declarat Bri Connelly, care face parte din echipa Gboard.

  Mai mult, Google lucrează pentru a face aplicaţia disponibilă în mai multe limbi, un element esenţial pentru o tastatură de succes.

  Deşi integrează Google Search, compania susţine că aplicaţia nu colectează date despre utilizatori în afara unor statistici anonime care îi permit echipei să îmbunătăţească produsul.

  Mai mult, Google susţine că expresiile şi cuvintele pe care tastatura le memorează pentru a oferi predicţii sunt stocate local, pe dispozitivul pe care este instalată Gboard.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.