More

  iPhone 7 seamănă mult cu iPhone 6S, dar primeşte un upgrade la cameră

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi imagini cu ceea ce pare a fi iPhone 7 ne sugerează că flagship-ul high-end de la Apple ar putea veni cu sistem de focalizare cu laser.

  Aşa cum putem observa din imaginile de mai jos, care vin de pe reţeaua socială Weibo, iPhone 7 pare să semene destul de mult cu modelele precedente, iPhone 6 şi 6S.

  Aşadar, aşa cum ştim deja, dungile orizontale de pe spatele dispozitivului pentru antene vor fi eliminate, păstrând totuşi liniile curbate de sus şi de jos.

  Dacă nuanţa smartphone-ului din imagine nu este modificată în photoshop sau influenţată de lumina din încăpere, s-ar putea să asistăm la lansarea unei noi culori de iPhone, un auriu mai deschis decât cel cu care ne-am obişnuit deja.

  Camera foto este asemănătoare cu cele prezente pe iPhone-urile deja lansate de compania din Cupertino, dar putem observa un element nou, care pare să fie implementat între bliţ şi modulul de cameră.

  iphone 7 - Copy

  Pe lângă orificiul pentru microfon, apare un nou punct negru, care ar putea fi un fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanţă mică. Faptul că telefonul din imagine are o singură cameră confirmă informaţiile legate de lansarea a două versiuni diferite, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Acesta din urmă ar urma să vină cu cameră foto duală, dat fiind faptul că trendul a fost preluat de majoritatea liderilor pieței.

  Există și zvonuri legate chiar și de o versiune iPhone 7 Pro, care ar urma să fie de fapt modelul cu cameră duală, caz în care iPhone 7 Plus ar fi doar o versiune mai mare a modelului standard, cu o singură cameră.

  iphone7 1

  Rămâne de văzut ce ne pregăteşte de fapt Apple, mai ales pentru că până la evenimentul oficial de lansare mai avem de aşteptat câteva luni bune, iar informaţiile pe care le-am primit până acum sunt doar la nivel de zvon.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.