More

  Testul telefonului spune multe despre personalitatea ta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telefoanele noastre ştiu multe detalii despre noi. Folosim dispozitivele mobile în fiecare zi ani la rând, iar ceea ce nu ştim este că acestea transmit extrem de multe lucruri cu privire la personalitatea noastră.

  Ringtone-ul, background-ul, modul în care blochezi ecranul, toate sunt informaţii pe care interlocutorii noştri le pot primi cu privire la noi, fără ca măcar să ne dăm seama de asta.

  Specialiştii au depistat 5 moduri în care utilizatorii deblochează telefoanele, dar mai ales ce mesaj transmit acestea interlocutorilor noştri.

  Deblocare spre dreapta

  Eşti o fire înţelegătoare, prietenoasă şi plină de energie. Când intri în contact cu oameni noi, eşti extrem de creativ şi te manifeşti precum un uragan social. Eşti foarte atent când vine vorba de alegerile pe care le faci şi nu îţi este teamă sub nicio formă de penibil.

  Deblocare în jos

  Eşti o fire cu picioarele pe pământ, extrem de modestă, la care oricine poate veni oricând pentru orice tip de sfat. Ai tendinţa să exagerezi atunci când simţi că ceva nu merge bine în viaţa personală sau cea profesională. Nu eşti foarte creativ, dar eşti deschis la tot ce este nou şi înveţi destul de repede lucruri noi, de care depinde activitatea ta de zi cu zi.

  Deblocare la stânga

  Ai un real succes în zona de business, eşti o fire practică, capabilă şi debordezi de răbdare, aşa că niciun temen nu ţi se pare prea lung când lucrezi la anumite proiecte. În viaţa personală, se pare că nu eşti la fel de coordonat. În relaţie, pari să fii mereu cu un pas în spate, dar asta pentru că te implici mult prea mult sentimental.

  Deblocare în sus

  Nu ştii ce înseamnă să ai o gândire negativă, eşti o fire pozitivă chiar şi atunci când nu vrei săfii şi nu suporţi să petreci timp în preajma persoanelor care se plâng foarte mult. Eşti carismatic şi toată energia pe care o ai o foloseşti pentru a obţine zilnic tot ceea ce îţi propui. În viaţă funcţionezi pe baza unei singure premise: „Întotdeauna doar în sus!”

  Deblocare cu ambele mâini

  Persoanele care deblochează telefonul cu ambele mâini se întâlnesc destul de rar. Acestea au tendinţa se a se supraestima şi în acelaşi timp riscă să nu se ocupe de toate responsabilităţile pe care le au zi de zi. Alegi să fii aşa pentru că te eliberezi mai uşor de stre şi astfel îţi poţi desfăşura activităţile mult mai relaxat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.