More

  Twitter ar putea să nu mai ofere suport pentru link-uri şi fotografii în limita de caractere

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi ar putea părea o mutare destul de periculoasă, faptul că Twitter ar avea intenţia să nu mai ofere suport pentru link-uri şi fotografii în limita de caractere este una ce ar putea fi întâmpinată destul de bine de utilizatori.

  Pe de altă parte, când se zvonea că Twitter vrea să extindă limita de caractere de la 140 la 10000, mulţi au fost extrem de furioşi.

  Potrivit unui raport Bloomberg, o sursă nespecificată, dar familiarizată cu acest subiect, a furnizat informaţia potrivit căreia Twitter plănuieşte să schimbe modul în care serviciul numără caracterele, însemnând că fotografiile şi link-urile nu vor mai conta în citat.

  În timp ce unii sunt de părere că limita extinsă de 10000 de caractere este prea mult, alţii consideră că eliminarea suportului pentru link-uri şi fotografii ar fi o idee extrem de bună şi destul de rezonabilă.

  În plus, această decizie sau restricţionare am putea spune, ar putea încuraja oamenii să posteze mai mult conţinut non-textual.

  Pentru moment, vorbim doar despre un zvon, dar sursa pare să ştie ce spune. Dacă compania va decide cu adevărat să aplice acest update, schimbările ar putea apărea chiar în săptămânile ce urmează.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.