Un bărbat a transmis LIVE pe FACEBOOK naşterea copilului său

Mădălina Gănescu
- 18.05.2016, 15:00 în Online
0

SHARES

Fakamalo Kihe Eiki a transmis LIVE pe FACEBOOK naşterea copilui său şi s-a apărat de cei care îl acuză pe internet, spunând că: „Darul vieţii este atât de rău de împărtăşit? Trăim într-o asemenea lume? Ruşine!”

Un bărbat din California s-a apărat de critici după ce a transmis LIVE pe FACEBOOK naşterea copilului său în ziua de luni, 16 mai 2016.

Fakamalo Kihe Eiki din Carmichael, California, se descrie pe pagina sa de Facebook ca fiind un „comediant creştin”. Acesta a publicat filmarea la primele ore ale zilei de luni şi a stâns rapid 90000 de vizualizări.

„Vă mulţumesc tuturor pentru că vă bucuraţi pentru darul pe care mi l-a oferit viaţa”, a scris Eiki în descrierea transmisiunii LIVE.

„De ce să priveşti? A fost pentru cei care sunt familiari, iar dacă nu îţi place, opreşte!”, se apără tatăl printr-un comentariu pe pagina sa de Facebook.

La câteva ore de la transmisiune, acesta a mai scris câteva cuvinte: „Îmi place că oamenii se pare că judecă înainte să ştie despre ce este vorba. Sunt binecuvântat să au un copil. Am transmis live pentru oamenii care sunt sătui de Donald Trump şi vor să audă despre binecuvântările vieţii.”

live

Serviciul Live pe Facebook este din ce în ce mai aglomerat şi prinde tot mai multă popularitate. Femeia care a dat naştere bebeluşului în timp ce tatăl transmitea live pe Facebook spune într-o postare de blog că nu regretă deloc ce a făcut şi că ar face asta din nou dacă ar fi necesar. Proaspăta mămică spune că îi place să împărtăşească experienţe şi nu crede că ar mai fi avut o altă astfel de posibilitate.

„Ştiu că vor fi o mulţime de persoane care nu vor fi de acord cu ce am făcut. Dar fiecare le ştie pe ale lui. Da, unele critici rănesc. Dar majoritatea criticilor erau de la persoane informate greşit care citesc doar titlul articolelor”, continuă aceasta. „Dar am avut parte şi de sprijin din partea persoanelor din întreaga lume!”

VEZI AICI CELE PESTE 40 DE MINUTE TRANSMISE LIVE PE FACEBOOK DE LA NAŞTEREA FIULUI LUI EIKI

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!