More

  Google I/O 2016: 4 lucruri pe care trebuie să le ştim despre Android N

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşa cum am aflat de la conferinţa dezvoltatorilor I/O, sistemul de operare Android N vine cu o serie de surprize care cu siguranţă vor fi un motiv de bucurie şi mulţumire pentru mulţi utilizatori.

  Noua Tastatură Google v5.1 vine cu teme în Android N Developer Preview 3

  Android N Developer Preview 3 aduce cu ea o serie de funcţii ale Tastaturii Google care pot fi personalizate. Acum, ai la dispoziţie o tastatură care poate fi personalizată şi o selecţie de teme preconfigurate din care poţi să alegi. După ce ai instalat tastatura, îţi va fi prezentat un meniu cu „Themes”. De aici poţi alege dintr-o varietate de layout-uri prestabilite, dar cel mai interesant aspect este acela că Google îţi permite să creezi orice tip de tastatură doreşti. Poţi adăuga chiar propriile imagini în background.

  Cei care nu au luat parte la conferinţa Google I/O 2016 se pot înscrie în programul Android N Beta, dacă deţin unul dintre dispozitivele Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 9, Nexus 6, Nexus Player, Pixel C sau General Mobile 4G Android One.

  Descarcă cele 4 wallpapere din Android N Developer Preview 3

  Google pune mereu la dispoziţie o serie de wallpapere noi când lansează o nouă versiune a sistemului de operare Android. 3 dintre wallpapere prezintă valurile mării din diferite perspective, în vreme ce al 4-lea este o ilustrare a lemnului, din câte se poate observa din imaginea de mai sus.

  Modul întunecat dispare din Android N Preview

  Nu ne-am aşteptat, dar s-a întâmplat, modul întunecat dispare o dată cu instalarea sistemului de operare Android N. În plus, este adăugată funcţia „clear all” în aplicaţiile recente, iar Android N vine chiar cu o funcţie de împărţire a ecranului despre care vom vorbi mai multe la momentul potrivit.

  Actualizările Android N se descărcă automat în background

  Nu este un lucru deloc nou, dar versiunea finală Android N nu doar că descarcă actualizările în background, ci le şi instalează. Asta înseamnă că nu vei mai fi nevoit să faci reboot la telefon şi să ai de-a face cu probleme legate de dimensiunile aplicaţiei. Acest sistem este asemănător cu modul în care au loc actualizările Chromebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.