More

  WhatsApp te ajută să slăbeşti: Au scăpat de 88 de kilograme cu ajutorul aplicaţiei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cine spune că aplicaţia WhatsApp nu poate face minuni când vine vorba de kilogramele în plus? Trei prietene foarte bune, Hollie Tapp, Steph Rouse şi Sarah Lillington, au găsit cea mai ingenioasă metodă prin care să scape de kilogramele în plus.

  După ce a fost cerută în căsătorie, Hollie, în vârstă de 30 de ani, a cputat o mosalitate prin care să slăbească pentru a arăta perfect în rochia de mireasă.

  Problema cea mai mare care stătea în calea realizării sale apărea ori de câte ori se întâlnea cu Steph şi Sarah: „Fie că ieşeam în oraş sau duceam copiii la locul de joacă, mereu ne găseam calea către o prăjitură. Ne încurajam pe căi nesănătoase pentru că fiecare dintre noi îşi dorea acea felie de prăjitură în plus şi dacă făceam toate asta, era OK”.

  Când fetele au aflat însă că urmează să devină domnișoare de onoare, imediat au început planurile și pregătirile, așa că s-au decis să înceapă și ele o dietă. Iar cea mai utilă s-a dovedit a fi Dieta Whatsapp.

  „Am folosit tot timpul un grup de WhatsApp pentru a organiza evenimente şi a bârfi. Când ţii dietă te simţi singur, aşa că l-am folosit atunci când aveam nevoie de voinţă. Dacă puneam ochii pe un hamburger, trimiteam pe grup o fotografie cu el. Când ai inbox-ul plin de mesaje cu „Nu merită!” şi „Nu o face!”, te gândeşti cu siguranţă de două ori”, spune Hollie.

  Astfel, WhatsApp a devenit punctul de întâlnire şi de sprijin pentru cele 3 prietene. Chiar şi acum, acestea utilizează în continuare WhatsApp, dar de data aceasta nu pentru a slăbi, ci pentru a se menţine sănătoare şi pentru a avea grijă să nu renunţe la noul stil de viaţă. Concluzia femeilor care împreună au reuşit să dea jos 88 de kilograme este că „mai rău decât orice este să ai senzaţia că eşti singură”.

  PROD-Bride-Hollie-Tapp-Steph-Rouse-Sarah-Lillington PROD-Hollie-Tapp PROD-Sarah-Lillington PROD-Steph-Rouse

  Sursa: mirror.co.uk

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.