More

  Hangouts nu pleacă nicăieri, chiar dacă s-a lansat Allo

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allo, noua aplicaţie de mesagerie mobilă de la Google, debordează de inteligenţă. De asemenea, arată foarte bine, iar gurile rele spun că în curând aceasta va pune capac aplicaţiei Hangouts.

  Potrivit Google, Hangouts nu pleacă nicăieri. Într-un comentariu pentru Business Insider, un purtător de cuvânt al gigantului online spune că Google „continuă să investească în Hangouts şi acesta va rămâne un produs de sine stătător.”

  De ce nu înlocuieşte Google serviciul Hangouts cu Allo? Un motiv clar este acela că, cel puţin pentru moment, Allo este doar o aplicaţie pentru mobile. Nu presupune cont Google şi funcţionează cu un număr de telefon. Între timp, Hangouts funcţionează pe desktop şi este integrat în Gmail şi Docs. Este, de asemenea, o parte importantă din suita de unelte de afacere de la Google, ca de altfel şi Project Fi.

  Putem specula că Google va extinde eventual Allo cu mai multe funcţionalităţi şi suport pentru mai multe platforme. În plus, este posibil ca Allo să fie la un moment dat legat de conturile Google. Dar, cel puţin până în acel moment, Hangouts este în siguranţă.

  Google Allo oferă inclusiv suport pentru apeluri video, însă aspectul care atrage cel mai mult atenţia este noul mod „Incognito”. Similară funcţiei cu acelaşi nume prezentă în web browserul Chrome, modul „Incognito” facilitează purtarea de conversaţii private fără păstrarea unui istoric permanent în memoria dispozitivului.

  Este posibil în acelaşi timp ca Allo şi Duo să co-existe cu Hangouts, la fel cum face Facebook Messenger cu WhatsApp. Se pare că, Google nu a menţionat nimic până acum despre Hangouts în cadrul conferinţei I/O, dar cu siguranţă lucrurile nu se încheie aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.