More

  Google şi Levi’s vor lansa o jachetă conectată în 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Încă din anul 2015, Google în parteneriat cu Levi’s lucrează la Jacquard, o jachetă conectată ce va putea fi purtată oriunde, oricând, indiferent de vreme. Produsul se pare că va fi lansat în 2017.

  Senzorii din jachetă sunt capabili să detecteze mişcările mâinilor şi gesturi. În plus, aceştia sunt conectaţi la diferite servicii din smartphone, precum Google Maps, Apeluri sau Spotify.

  Spre exemplu, dacă utilizatorul primeşte un apel telefonic atunci când merge cu bicicleta, poate trece mâna peste o zona a jachetei pentru a accepta sau respinge apelul. Mai mult decât atât, tot prin gesturi poate fi modificat volumul muzicii sau se poate trece la următoarea melodie.

  apel

  Jacheta se conectează la smartphone prin intermediul unui tag şi dispune de aplicaţie dedicată. Tag-ul dispune de un port USB. Google va oferi şi un API pentru Jacquard, astfel încât dezvoltatorii să creeze propriile servicii pentru jachetă.

  Potrivit Mashable, dezvoltatorii se pare că vor primi acces la versiunea beta a jachetei chiar în toamna acestui an. Aşadar, aşa cum spun specialiştii, cât de curând, „Moda şi tehnologia trebuie să funcţioneze ca un întreg.”

  În video-ul de mai jos, este prezentat procesul de creare al denimului care este deopotrivă rezistent la elemente şi capabil să se conecteze cu tehnologia ta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.