More

  iPhone-ul pare să fi fost inventat în urmă cu 350 de ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aparent, iPhone-ul a fost inventat în urmă cu 350 de ani, potrivit interpretării unui tablou, realizată de CEO-ul Apple, Tim Cook.

  În timpul unei discuţii la evenimentul Start-up Fest din Amsterdam marţi, Cook a vorbit cu comisarul european Neelie Kroes cu privire la subiecte variind de la sănătate la viitorul televiziunii.

  „Se întâmplă să ştii Tim, unde şi când a fost inventat iPhone-ul”, l-a întrebat Kroes pe Cook pe scenă. Directorul executiv Apple a explicat că este un tablou la muzeu în care are impresia că a văzut un personaj ţinând în mână un iPhone.

  „Ştii, am crezut că ştiu până seara trecută. Aseară, Neelie m-a dus să privest un Rembrandt şi într-unul dintre tablouri am fost atât de şocat. Era un iPhone în unul dintre picturi”, a explicat Cook zâmbind.

  Kroes a prezentat imaginea cu tabloul, dar era puţin în ceaţă. „Este greu să vezi, dar jur că este acolo”, spune Cook.

  103664210-Man_hands_a_letter_to_a_woman_in_a_hall,_by_Pieter_de_Hooch.530x298

  Tabloul la care Cook se referea nu a fost de fapt al pictorului olandez Rembrandt, ci a lui Pieter de Hooch şi a fost realizat în anul 1670 sub denumirea „Man Hands a Letter to a Woman in a Hall” (Bărbatul înmânează o scrisoare unei femei într-un hol). Scrisoarea din imaginea pare să semene destul de mult cu un iPhone.

  „Am crezut întotdeauna că ştiu când a fost inventat un iPhone, dar acum nu mai sunt atât de sigur de asta”, spune Cook. Doar pentru a fi clar, primul iPhone a fost lansat în 2007, când Steve Jobs încă se afla la conducerea Apple. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.