More

  Samsung va dezvălui Galaxy Note 7 vara aceasta, trecând de tot peste Note 6

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unui nou raport publicat astăzi în Coreea de Sud, Samsung plănuieşte să treacă de tot peste 6 şi să meargă direct la 7, într-o mişcare cu care Microsoft este fără îndoială familiară.

  Aşa cum este precizat în ETNews, „[Samsung] a decis să treacă peste Galaxy Note 6 pentru a elimina orice incoerenţă care ar putea apărea când numerele produsului brandului sunt diferite.”

  Aceasta pare a fi o strategie pe care Samsung Electonics o abordează pentru a maximiza marketabilitatea „Galaxy Note 7”, care este considerat ca fiind cel mai anticipat produs Samsung Electronics şi pentru a mări un decalaj între acesta şi Apple.

  Publicaţia de tehnolgie citează o sursă din industrie, căreia nu îi dă numele”, care spune că: „Cu Samsung Electronics, un Galaxy Note nou este numit deja Galaxy Note 7”. O altă sursă, spune că „Când Galaxy Note 6 are numărul de model mai mic decât Galaxy S7, care este cel mai nou model, este lansat, poate fi oferit un sentiment că vorbim despre un telefon învechit. Ştim că Samsung Electronics a conceput cifrele pentru a unifica o imagine premium.”

  În ultima perioadă, tot potrivit ETNews, s-a vorbit tot mai mult despre Galaxy Note 7 Edge, nu de Galaxy Note 6: „Samsung Electronics introduce dual edge pe faţa şi pe spatele Galaxy Note 7 pentru prima dată peseriile Galaxy Note. Făcând acest lucru, modelul curbat de pe margini va fi acelaşi atât pe faţă, cât şi pe spate. Până acum, Samsung Electronics a aplicat edge doar pe o parte (Galaxy Note 4).

  Pentru Galaxy Note 5, a aplicat edge doar pe spate şi a conceput partea din faţă flat. Dual-edge poate ajuta Samsung Electronics să se menţină superioară în competiţie cu alţi producătoru, de vreme ce are cel mai ridicat nivel de dificultate în tehnologie.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.