More

  Xiaomi a lansat Mi Drone, cea mai ieftină dronă premium cu capabilităţi de filmare 4K

  Xiaomi a lansat Mi Drone, cea mai ieftină dronă premium cu capabilităţi de filmare 4K, care vine şi într-o variantă şi mai accesibilă din punct de vedere al preţului, care este echipată cu o cameră video Full HD.

  Xiaomi a lansat drona Mi Drone oficial, dar nu ştim pentru moment când va fi disponibilă pentru publicul larg prea curând.

  Gigantul chinez Xiaomi a creat drona Mi Drone în parteneriat cu Flymi. Aceasta este comparabilă cu modelele realizate de DJI, oferind aproximativ 27 de minute de autonomie folosind acumulatori de 5.100 mAh care se pot schimba, putând fi controlată pe o rază de 3 km.

  În cazul în care drona iese din perimetrul maxim, aceasta se va întoarce şi va ateriza din locul de unde a decolat. Camera video este ataşată la baza dronei şi oferă filmări din orice unghi, aceasta putând fi rotită la 360 de grade. Mi Drone vine cu o telecomandă radio, care dispune şi de un suport pentru smartphone pentru monitorizare în timp real al filmării prin intermediul unei aplicaţii dedicate.

  Mi Drone de la Xiomi va fi disponibilă la vânzare pe Mi Store la preţul de 450 de dolari, iar varianta Full HD se va realiza în sistem crowdfunding, cei interesaţi fiind nevoiţi să doneze banii în avans pentru dezvoltarea acesteia, iar costurile sale s-ar putea ridica la 380 de dolari.

  Pentru moment, nu ştim când va fi disponibilă Mi Drone şi dacă vor fi livrate în număr limitat sau nu. În plus, Xiaomi nu specifică nici care sunt pieţele pe care Mi Drone va fi comercializată. Sursa 1, 2.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here