More

  Jawbone a oprit producţia de fitness trackere şi a vândut ce mai avea unui terţ

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Jawbone a încetat să producă fitness trackere UP şi a vândut ce mai avea pe inventar unui vânzător terţ, potrivit celor declarate de surse apropiate problemei celor de la Tech Insider.

  Jawbone are 3 fitness trackere majore: UP 2, UP 3 şi UP 4. Compania s-a străduit să vândă dispozitivele şi a fost forţată să le cedeze unui vânzător terţ la un discount destul de mare pentru a reuşi în cele din urmă să ducă afacerea mai departe, potrivit aceleiaşi surse.

  Nu ştim pentru moment dacă Jawbone va începe să producă din nou trackere fitness din seria UP. Reprezentanţii companii au refuzat să ofere un răspuns celor de la publicaţia Tech Insider.

  Trebuie precizat un aspect destul de important, totuşi: Jawbone nu iese din afacerea de wearable, încă mai poţi cumpăra fitness trackerele UP, pentru că Jawbone a vândut ceea ce mai alea pe inventar unui reseller terţ.

  A trecut mai bine de un an de zile de cât Jawbone a lansat un nou flagship fitness tracker. În ciuda faptului că a intrat pe piaţa de wearable în utmă cu aproximativ 5 ani de zile, Jawbone nu a reuşit să se menţină pe o piaţă în care Fitbit şi Apple domină puterea.

  Alte surse spun că Jawbone vrea să vândă şi afacerea cu speakere Bluetooth sau cel puţin ce a mai rămas din ea. Vineri, Leena Rao de la Fortune a anunţat că Jawbone vrea să vândă divizia de speakere. Rahman a refuzat să comenteze cu privire la afacerea cu speakere atunci când Tech Insider a întrebat despre asta în urmă cu câteva săptămâni, când scria despre o altă poveste.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.