More

  Samsung lucrează la un controller oficial pentru Gear VR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gear VR, dispozitivul de realitate Samsung creat în parteneriat cu Oculus, poate fi utilizat fără probleme imediat ce l-ai scos din cutie, dar asta nu înseamnă că un controller Bluetooth nu ar fi o îmbunătăţire extrem de utilă.

  În cele din urmă, d-pad-ul construit pe Gear VR nu este deloc rău când vine vorba despre funcţiile de bază, dar să ridici mereu mâna la cap când utilizezi dispozitivul de realitate virtuală de la Samsung poate deveni extrem de obositor.

  Există desigur o mulţime de controllere Android din care putem alege, dar se pare că Samsung se pregăteşte să lanseze oficial un gamepad special pentru dispozitivul său VR.

  Dat fiind anunţul platformei VR de la Google, Daydream, şi includerea unui suport pentru controller, ai putea fi iertat să crezi că Samsung ar putea urma aceeaşi rută.

  Cel puţin, dacă rapoartele se dovedesc a fi reale, se pare că vom avea parte de un controller Bluetooth standard creat de Samsung. Aceasta nu este prima dată când Samsung a creat un controller de gaming compatibil Android, deşi ar fi primul menit să funcţioneze cu Gear VR.

  Aşa cum putem observa din imaginea de mai jos, configuraţia este aproape aceeaşi cu a unui joystick, 4 butoane de acţiune şi un buton central „home”. Dat fiind designul flat, se pare că nu va fi loc pentru alte butoane, deşi nu ar fi exclus să ne înşelăm.

  controller

  Informaţia nu a fost pentru moment confirmată de Samsung, este doar la nivel de zvon, aşa că este indicat să o tratăm cu o doză de scepticism. Ce părere ai despre ideea Samsung de a crea un controller special pentru dispozitivul de realitate virtuală Gear VR?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here