More

  Asus VR este casca de realitate virtuală cu care Asus vrea să cucerească segmentul VR de mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La evenimentul Computex, organizat în Taipei, deşi nu a fost o vedetă a prezentării, casca de realitate virtuală Asus VR a atras „discret” atenţia.

  Asus VR este casca de realitate virtuală de la Asus, iar acesta a fost expusă în zona demo a standului Asus, din cadrul Computex.

  Casca de realitate virtuală se afla expusă într-o vitrină de sticlă, în care era afişată denumirea „Asus VR„. Alte detalii despre dispozitiv nu există, dar se poate observa cureaua de piele cu care este dotată, ceea ce îi conferă un stil aparte şi o deosebeşte de competitori.

  Era de aşteptat să vedem şi din partea Asus un asemenea dispozitiv, mai ales în ideea în care toată industria  este concentrată pe viitor, iar viitorul este realitatea virtuală.

  Din imaginea se observă că avem de-a face cu o cască de realitate virtulă destinată dispozitivelor mobile, iar ZenFone 3 are nevoie de o astfel de cască dacă doreşte să intre în rândul mainstreamului care se manifestă în această direcţie.

  Descoperirea este cu atât mai ciudată, dacă ar fi să ţinem cont de direcţia declarată a companiei Asus, care găseşte realitatea augmentată mai interesantă decât realitatea virtuală şi că se pregăteşte ca în 2016 să lanseze un dispozitiv AR.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here