More

  ASUS ZenBook 3 este mai subţire, mai uşor şi mai rapid decât MacBook

  Noul ZenBook 3 anunţat de ASUS la Computex cântăreşte puţin peste 0,907 de grame şi are o grosime de 11.9 mm. Pentru a face o comparaţie, ZenBook UX305 cântărea 1,190 kg şi avea o grosime de 12.9 mm.

  Desigur, acestea ar putea părea schimbări minore, dar factorii sunt de luat în calcul când te gândeşti cât de subţire şi de uşor era modelul lansat anterior de ASUS. Şi ai impresionant este că ZenBook 3 a depăşit în dimensiuni şi greutate chiar şi MacBook-ul zvelt de la Apple, care cântărea 0,920 grame şi avea o grosime de 13.2 mm, plus un display cu diagonala de 12.5 inchi.

  ASUS spune că această pierdere în greutate se datorează unui „aliaj de aluminiu folosit în industria aerospaţială”, care se spune că este cu 40% mai puternic decât cel folosit pentru laptopurile tradiţionale.

  ZenBook 3 este disponibil în 3 variante de culori: Quartz Grey, Royal Blue şi Rose Gold. În plus, vine cu 16 GB de RAM şi 1 TB PCIe SSD, iar display-ul este acoperit în Gorilla Glass 4. ZenBook 3 are port de încărcare Thunderbolt 3/USB-C şi ar trebui să asigure o autonomie a bateriei de până la 9 ore de utilizare. În ceea ce priveşte sistemul de răcire, Asus spune că a dezvoltat „cel mai subţire” ventilator la doar 3 mm. De asemenea, cei dornici să deţină un altfel de laptop mai trebuie să ştie că ZenBook 3 vine cu senzor de amprentă cu suport Windows Hello.

  Din păcate, tastatura ZenBook 3 pare incredibil de fragilă. În ceea ce priveşte preţurile, ZenBook 3 porneşte de la 999 de dolari cu procesor Core i5, 4 GB de RAM şi 256 GB SSD, iar pentru 512 SDD/procesor Core i7 trebuie să dai suma de 1,499 de dolari. În cazul în care vrei 1 TB SSD şi 16 GB de RAM, preţul este de 1,999 dolari.

  Pentru moment, ASUS nu a oferit informaţii cu privire la disponibilitate, dar vom afla cu siguranţă mai multe în perioada ce urmează.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here