More

  Vei avea posibilitatea să achiziţionezi OnePlus 3, în ziua lansării, fără invitaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Carl Pei, CEO-ul OnePlus a publicat un anunţ pe blogul companiei prin care informează utilizatorii că OnePlus 3 va fi disponibil pentru achiziţionare încă din prima zi, FĂRĂ invitaţie. În plus, compania înlătură sistemul de invitaţie pentru toate celelalte produse OnePlus.

  Una dintre cele mai mai plângeri pe care utilizatorii le-au avut cu privire la produsele OnePlus în trecut este aceea că era destul de complicat de achiziţionat un produs. Cu lansare OnePlus One, OnePlus 2 şi OnePlus X, consumatorii avea posibilitatea să achiziţioneze un dispozitiv nou doar dacă avea invitaţie, un lucru extrem de dificil.

  Desigur, compania a avut motive întemeiate să instaureze acest sistem de invitaţii, acela de a controla inventarul şi de a nu rămâne cu depozitul gol. Dar, acum OnePlus este mult mai mare şi cel mai probabil îşi permite să producă mai multe unităţi decât o făcea în trecut.

  „Cu OnePlus 3 spune oficial „adio” invitaţiilor. Este un pas mare pentru noi ca şi companie, pentru fanii şi colegii entuziaşti de tehnologie. După trimiterea a milioane de invitaţii în ultimii 2 ani de zile, este dificil să nu te gândeşti la cât de departe am ajuns acum. Suntem mândri că am ajuns într-un punct în care suntem încrezători că dispozitivele noastre noi vor fi disponibile fără invitaţii încă din prima zi.”, se arată în mesajul transmis de Carl Pei.

  OnePlus 3 va fi anunţat oficial, în realitate virtuală, joi, 14 iunie. În primele 2 ore de la evenimentul de lansare, OnePlus 3 va fi disponibil pentru achiziţionare în experienţa Loop VR. Uşile către Loop se deschid la 12:30 PM şi vânzările deschise pentru OnePlus 3 încep la 15:00 PM.

  Ce părere ai despre noul sistem de achiziţionare al produselor OnePlus? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.