More

  Microsoft nu doreşte construirea unei maşini autonome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania Microsoft a devoalat planurile sale despre o maşină autonomă şi modul în care doreşte să contribuie la acest segment de piaţă care este în continuă expansiune.

  În cadrul conferinţei Converge, de la Hong Kong, Peggy Johnson a dezvăluit faptul că Microsoft va continua să realizeze platforme de operare pentru maşini, dar nu va crea niciun model autonom:

  Nu vom construi propriile vehicule autonome, dar dorim să alimentăm şi să ajutăm în dezvoltarea acestor automobile„, a declarat Johnson, şef al departamentului de dezvoltare de la Microsoft.

  Google şi Fiat Chrysler au semnat un parteneriat pentru a crea o serie de maşini autonome denumite Chrysler Pacifica, utilizând tehnologia creată de Google.

  Este posibil ca Microsoft să urmeze aceeaşi cale printr-un parteneriat: „Microsoft a oferit mai multor parteneri diverse moduri de a produce asemenea produse„.

  Microsoft a oferit foarte multe soluţii software pentru diferite vehicule, între care enumerăm Ford, Kia, BMW, Nissan şi Fiat, toate dispunând de sistem Windows special, care le oferă posibilitatea de a crea propriile interfeţe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.