Microsoft nu doreşte construirea unei maşini autonome

Cristian Gănescu
- 3.06.2016, 17:04 în Aplicaţii
0

SHARES

Compania Microsoft a devoalat planurile sale despre o maşină autonomă şi modul în care doreşte să contribuie la acest segment de piaţă care este în continuă expansiune.

În cadrul conferinţei Converge, de la Hong Kong, Peggy Johnson a dezvăluit faptul că Microsoft va continua să realizeze platforme de operare pentru maşini, dar nu va crea niciun model autonom:

Nu vom construi propriile vehicule autonome, dar dorim să alimentăm şi să ajutăm în dezvoltarea acestor automobile„, a declarat Johnson, şef al departamentului de dezvoltare de la Microsoft.

Google şi Fiat Chrysler au semnat un parteneriat pentru a crea o serie de maşini autonome denumite Chrysler Pacifica, utilizând tehnologia creată de Google.

Este posibil ca Microsoft să urmeze aceeaşi cale printr-un parteneriat: „Microsoft a oferit mai multor parteneri diverse moduri de a produce asemenea produse„.

Microsoft a oferit foarte multe soluţii software pentru diferite vehicule, între care enumerăm Ford, Kia, BMW, Nissan şi Fiat, toate dispunând de sistem Windows special, care le oferă posibilitatea de a crea propriile interfeţe.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!