CEO-ul OnePlus vorbeşte despre renunţarea la smartwatch-ul OneWatch

Mădălina Gănescu
- 7.06.2016, 14:58 în Smart
0

SHARES

OnePlus se pregăteşte pentru evenimentul de lansare prin VR din data de 14 iunie. OnePlus 3 este primul flagship smartphone ce va fi comercializat prin intermediul realizăţii virtuale, dar acum avem noi informaţii care indică faptul că OnePlus avea în plan să lanseze în acelaşi timp şi un smartwatch.

Totuşi, planurile au fost date peste cap după ce reprezentanţii companiei au realizat că smartwatch-ul nu este o mişcare „inteligentă”.

La conferinţa Converge din Hong Kong, CEO-ul Pete Lau a spus, potrivit WSJ, că pe o piaţă suprapopulată cum este China, poţi rămâne în viaţă doar dacă rămâi hiperconcentrat. Acesta a confirmat că OnePlus avea pregătit chiar şi un design pentru smartwatch, dar a decis că nu lase compania să se expună „pieţii nemiloase”„Aveam pregătit un design complet, dar am decis să anulăm. Trebuie să rămânem concentraţi.”

Acesta a mai spus că aproape toţi producătorii au lansat un smartwatch în diferite pieţe, iar adăugarea unui dispozitiv nou nu ar face decât să slăbească linia OnePlus, care este de altfel puternică. Lau spune că compania se concentrează pe un număr mare de oameni care urmăresc smartphone-urile deja lansate şi extinde numărul celor care doresc să includă o tehnologie care este încă în creştere.

„Nu este deloc un prag de jos. Aşa cum spune o vorbă chineză, producătorii chinezi sunt în competiţie pentru a vedea cine poate să îşi dea primul pantalonii jos”, spune Lau.

OnePlus 3 care va fi lansat în data de 14 iunie va putea fi cumpărat doar cu ajutorul dispozitivului de realitate virtuală Loop VR la un preţ aproximativ de 369 de dolari. Se pare că, smartphone-ul va avea un display full HD cu diagonala de 5.5 inchi, un procesor Snapdragon 820, 4 GB sau 6 GB de RAM, 32 GB sau 64 GB memorie internă, sistem de operare Android Marshmallow, o cameră pe spate de 16 MP şi una frontală de 8 MP.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!