Boxa de lux de la Burberry costă 995 de dolari

Cristian Gănescu
- 7.06.2016, 14:53 în Gadgets
0

SHARES

Boxele bluetooth sunt tot mai prezente în viaţa noastră, iar în mare parte datorită portabilităţii şi a funcţionalităţii extinse, la un preţ accesibil.

Cu toate acestea, popularitatea tot mai mare a acestor gadget-uri a strâns adepţi şi în rândul persoanelor cu posibilităţi financiare, iar companiile de lux nu au întârziat să comercializeze produse din acest segment.

Bowers & Wilkins este una dintre aceste companii, care a produs noua boxă T7 Gold Edition – un produs care a fost dezvoltat în colaborare cu celebra casă de modă britanică Burberry.

boxa-burberry2

Forma şi design-ul boxei Gold Edition este aceeaşi cu ale boxei originale T7, dar au fost folosite materiale de lux, inclusiv piele întoarsă, cât şi o husă de piele, folosită pentru transport.

Acestea materiale nu îmbunătăţesc calitatea sunetului, dar T7 Gold Edition va avea un aspect de lux, numai bun de a se potrivi într-un cadru exotic, de pe un yaht, de exemplu.

boxa-burberry3

Dacă tot suntem la capitolul lux, doritorii chiar vor avea nevoie să deţină asemenea comodităţi pentru a-şi permite noua boxă T7 Gold Edition.

Aceasta are un preţ de comercializare de 995 dolari, iar numai 200 de unităţi de acest fel vor fi disponibile, într-un număr de magazine alese.

boxa-burberry4

În ceea ce priveşte specificaţiile tehnice, boxa T7 Gold Edition are o perioadă de funcţionare de 18 ore, dacă este încărcată la capacitate maximă.

Are support pentru Bluetooth aptX codec, care oferă o transmisiune wireless de cea mai bună calitate. T7 Gold Edition mai vine cu un avantaj de partea sa, la capitolul greutate, nedepăsind 1 kg.

boxa-burberry5

Pentru a ne face o idee, modelul original al boxei T7 are un preţ de 430 de dolari. Practic, când achiziţionezi T7 Gold Edition, plăteşti foarte mult pentru brandul Burberry. Dar după cum este şi zicala: „Obrazul subţire cu cheltuială se ţine„.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!