More

  Boxa de lux de la Burberry costă 995 de dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Boxele bluetooth sunt tot mai prezente în viaţa noastră, iar în mare parte datorită portabilităţii şi a funcţionalităţii extinse, la un preţ accesibil.

  Cu toate acestea, popularitatea tot mai mare a acestor gadget-uri a strâns adepţi şi în rândul persoanelor cu posibilităţi financiare, iar companiile de lux nu au întârziat să comercializeze produse din acest segment.

  Bowers & Wilkins este una dintre aceste companii, care a produs noua boxă T7 Gold Edition – un produs care a fost dezvoltat în colaborare cu celebra casă de modă britanică Burberry.

  boxa-burberry2

  Forma şi design-ul boxei Gold Edition este aceeaşi cu ale boxei originale T7, dar au fost folosite materiale de lux, inclusiv piele întoarsă, cât şi o husă de piele, folosită pentru transport.

  Acestea materiale nu îmbunătăţesc calitatea sunetului, dar T7 Gold Edition va avea un aspect de lux, numai bun de a se potrivi într-un cadru exotic, de pe un yaht, de exemplu.

  boxa-burberry3

  Dacă tot suntem la capitolul lux, doritorii chiar vor avea nevoie să deţină asemenea comodităţi pentru a-şi permite noua boxă T7 Gold Edition.

  Aceasta are un preţ de comercializare de 995 dolari, iar numai 200 de unităţi de acest fel vor fi disponibile, într-un număr de magazine alese.

  boxa-burberry4

  În ceea ce priveşte specificaţiile tehnice, boxa T7 Gold Edition are o perioadă de funcţionare de 18 ore, dacă este încărcată la capacitate maximă.

  Are support pentru Bluetooth aptX codec, care oferă o transmisiune wireless de cea mai bună calitate. T7 Gold Edition mai vine cu un avantaj de partea sa, la capitolul greutate, nedepăsind 1 kg.

  boxa-burberry5

  Pentru a ne face o idee, modelul original al boxei T7 are un preţ de 430 de dolari. Practic, când achiziţionezi T7 Gold Edition, plăteşti foarte mult pentru brandul Burberry. Dar după cum este şi zicala: „Obrazul subţire cu cheltuială se ţine„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.