More

  Primul monitor Philips cu suport de conectare USB tip C

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare prezintă primul monitor Philips ce dispune de o conectivitate USB de nouă generație, rapidă și versatilă.

  Noul USB de tip C promite să fie singura interfață de care utilizatorii vor avea nevoie pentru o ușoară utilizare cu ajutorul unui singur cablu ce le va permite să transfere date în siguranță la viteze foarte mari. Utilizatorii vor mai putea să își încarce dispozitivele, să își conecteze monitorul la telefon sau notebook și la diversele periferice atașate deja notebook-ului.

  Programat pentru lansare în această lună (iunie 2016), modelul 258B6QUEB QHD este primul monitor de la Philips cu conectivitate USB de tip C pe care MMD îl lansează pe piață. Noul model este creat pentru a aduce un plus de putere și confort utilizatorilor, în special celor profesioniști care folosesc cele mai noi notebook-uri ce au nevoie să se conecteze la un ecran de dimensiuni mai mari și de a beneficia de productivitatea oferită de noul conector USB.

  258B6QU_ftr_rflx bk

  Simplitate pentru mai mult confort

  Monitorul suportă o viteză de transfer de până la 10 Gbps (sau 1,280 MB/s) prin intermediul Gen-2 USB 3.1 și de până la 5 Gbps prin Gen-1 USB 3.0.
  USB 3.1 este de douăzeci de ori mai rapid decât USB 2.0; de exemplu, un film 4K poate fi transferat în mai puțin de 60 de secunde. Profilul subțire al conectorului îl face potrivit atât pentru dispozitivele ultra portabile cât și pentru notebook-uri. Orientarea mufei este reversibilă acest lucru oferind și mai mult confort din punctul de vedere al acesibilității. De asemenea și alternativele video sunt variate, întrucât monitorul vine cu porturi HDMI, DisplayPort 1.2, DVI și VGA.

  În prezent eficiența conectivitatății joacă un rol important în menținerea productivității oamenilor. Astfel, suntem încântați să oferim utilizatorilor acest nou monitor de 25 de inci, cu cea mai recentă și cea mai bună conectivitate USB de pe piață. Conexiunea USB de tip C permite utilizatorilor să își încarce notebook-urile prin intermediul monitorului, eliminând necesitatea cablurilor electrice suplimentare. Toate conexiunile – de date, alimentare și video trec printr-un singur cablua declarat Albert Ulfmann, product manager (monitoare) al Philips Europa din cadrul MMD.

  258B6QU_b high

  Modul de conectare este doar unul dintr-o serie de motive pentru care monitorul QHD de 25 de inci este o alegere perfectă pentru profesioniști. În afară de conectivitatea menționată acesta are multe din caracteristicile remarcabile ce au construit reputația solidă de pe piață a brandului Philips: SmartErgoBase, ce permite utilizatorilor înclinarea, rotirea și ridicarea ecranului pentru obținerea unei poziții cât se poate de bună – ideal pentru menținerea sănătății la locul de muncă.

  De asemenea, stativul ascunde cablurile fără să le lase să se desfășoare într-un mod dezordonat pe birou. Rama foarte îngustă a monitorului oferă un aspect de tot unitar, oferind un spațiu mai mare pentru zona de vizualizare și generând o mai mică distragere a atenției. Design-ul robust, precum și faptul că 65% din materialul de plastic utilizat este reciclat, face din modelul 258B6QUEB QHD o alegere excelentă pentru o productivitate eco-friendly.

  258B6QU_s

  Noul model Philips 258B6QUEB QHD va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna iunie la un preț de – 1.799 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.