Samsung va prezenta Note 7 vara aceasta şi va trece total peste 6, confirmă Bloomberg

Mădălina Gănescu
- 8.06.2016, 13:10 în Smart
0

SHARES

Bloomberg întăreşte informaţia potrivit căreia Galaxy Note 7 va fi prezentat de Samsung vara aceasta şi nu vom mai asista la lansarea phabletului numit Note 6.

O sursă apropiată companiei a declarat pentru publicaţie că Samsung „ar putea, de asemenea, să numească următoarea versiune drept Note 7, trecând peste cifra 6, pentru a aduce flagship-ul în linie cu celelalte serii Galaxy S”. Pentru moment, nu există o confirmare oficială, dar e un pic mai sigur acum să spune că „Note 7” este următoarea mare surpriză pe care o pregăteşte Samsung.

Aşa cum anunţat nu mai departe de săptămâna trecută, potrivit publicaţiei ETNews din Coreea de Sud, Samsung plănuieşte să treacă de tot peste 6, numind următorul phablet Note 7.

„[Samsung] a decis să treacă peste Galaxy Note 6 pentru a elimina orice incoerenţă care ar putea apărea când numerele produsului brandului sunt diferite.”

Aceasta pare a fi o strategie pe care Samsung Electonics o abordează pentru a maximiza marketabilitatea „Galaxy Note 7”, care este considerat ca fiind cel mai anticipat produs Samsung Electronics şi pentru a mări un decalaj între acesta şi Apple.”

„Când Galaxy Note 6 are numărul de model mai mic decât Galaxy S7, care este cel mai nou model, este lansat, poate fi oferit un sentiment că vorbim despre un telefon învechit. Ştim că Samsung Electronics a conceput cifrele pentru a unifica o imagine premium.”, spune o altă sursă tot pentru ETNews.

Află mai multe despre Samsung Galaxy Note 6/7.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!