More

  Concepte de smartphone-uri şi tablete pliabile de la Lenovo

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se tot discută în ultima perioadă despre smartphone-uri şi tablete pliabile. Samsung se zvoneşte că va lansa primul smartphone cu ecran pliabil în februarie anul viitor la MWC, iar Lenovo nu vrea nici ea să rămână în urmă.

  La Lenovo Tech World în San Francisco au fost anunţate o mulţime de dispozitive super tari, precum Tango-ready PHAB 2 Pro şi modularele Moto Z şi Z Force, dar dacă aveaţi impresia că lucrurile se opresc aici, v-aţi înşelat. Se pare că Lenovo are în plan să lanseze, undeva în viitor, smartphone-uri şi tablete pliabile.

  Imaginile vorbesc de la sine, dar trebuie să precizăm că este vorba doar de nişte concepte şi nu ştim încă dacă aceste produse vor ajunge să fie cu adevărat disponibile pe piaţă la un moment dat.

  Avem de-a face cu o serie de concepte destul de interesante, mai ales când sunt optimizate pentru a fi practice atunci când se îndoaie. Fiind doar concepte, nu ne putem gândi nici la preţ, nici la perioada în care ar putea fi lansate.

  Cine ştie cum vor evolua aceste dispozitive în timp. Totuşi, conceptele furnizate de Lenovo ne permit să aruncăm o privire asupra provocărilor din spatele unui smartphone pliabil.

  tableta 2 tableta 4 tab2 smartphone pliabil tableta1

  Sursa: Android Authority

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.