More

  Sony Interactive Entertainment America a prezentat conţinutul pentru PlayStation®4 și PlayStation®VR la E3 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La conferința de presă anuală din cadrul E3, Sony Interactive Entertainment America LLC (SIEA) a prezentat în premieră o suită de titluri noi pentru PlayStation®4 (PS4™), precum Days Gone (SIE Bend Studio), Spider-Man (Insomniac Games), LEGO® Star Wars™:

  The Force Awakens™ (TT Games and Warner Bros Interactive Entertainment), God of War (SIE Santa Monica Studio), DEATH STRANDING (Kojima Productions), FINAL FANTASY® XV (Square Enix), RESIDENT EVIL® 7 biohazard (Capcom Co.) și multe altele.

  De asemenea, SIEA a anunțat lansarea în luna octombrie a PlayStation®VR (PS VR), un sistem de realitate virtuală care va duce experiența PS4 la un alt nivel. În acest context, SIEA a prezentat o serie de titluri unice pentru PS VR, inclusiv Farpoint (Impulse Gear), Star Wars™ Battlefront™: X-Wing VR Mission (Electronic Arts) și Batman™: Arkham VR (RockSteady și Warner Bros Interactive Entertainment).

  “PlayStation și-a construit reputația în jurul inovației și experiențelor de gaming revoluționare, iar anunțurile noastre de astăzi legate de conținutul pentru PS4 și PS VR sunt o dovadă a angajamentului nostru pentru evoluția gaming-ului,” a declarat Shawn Layden, președinte SIEA și președintele al consiliului de administrație SIE Worldwide Studios. “De la redefinirea jocului God of War la noul Days Gone, ediția curentă E3 marchează una dintre cele mai bune linii de conținut din istoria PlayStation. Prin dezvoltarea PS VR, PlayStation a devenit mai inovator ca oricând. Echipele independente și studiourile mari de dezvoltare au reușit să dezvolte rapid tehnologia și să creeze  experiențe unice care încorporează cu adevărat potențialul VR-ului.”

  PlayStation®4

  PS4 continuă să rămână cea mai rapid vândută consolă din istoria PlayStation®, cu mai mult de 40 de milioane de unități vândute în întreaga lume, iar noile jocuri prezentate la Shrine Auditorium în Los Angeles fac parte din planul de extindere a librăriei PS4. SIE Worldwide Studios (SIE WWS) a prezentat trei noi jocuri în timpul conferinței – God of War, Spider-Man și Days Gone. Dezvoltat de Santa Monica Studio, God of War a deschis show-ul cu o nouă experiență de gameplay care continuă cu următorul capitol din aventura personajului legendar Kratos.

  Spider-Man pentru PS4 a introdus jucătorii pentru prima dată într-o nouă poveste autentică Spider-Man și într-un univers dezvoltat printr-o colaborare strânsă între Insomniac Games, Marvel și San Mateo Studio. În plus, Days Gone marchează mult-așteptata reîntoarcere a Bend Studio, care a debutat cu un trailer unde dezvăluie o poveste despre pierdere și regret în deșertul din Pacific Northwest și a încheiat conferința de presă cu o demonstrație live a gameplay-ului open-world.

  Alte titluri prezentate de SIE WWS au inclus titluri precum Horizon Zero Dawn, Detroit: Become Human și The Last Guardian care va fi lansat pe 25 octombrie 2016. Hideo Kojima, partener al SIE, a anunțat noul său titlu DEATH STRANDING care va fi scris, regizat și dezvoltat de el însuși, și în care actorul Norman Reedus va fi protagonist.

  De asemenea, la conferința de presă SIEA a anunțat colaborarea cu Activision pentru a readuce în atenția fanilor unul dintre cele mai îndrăgite personaje PlayStation, Crash Bandicoot.  Acesta va fi lansat la începutul lunii octombrie, iar Crash va apărea în Skylanders® Imaginators, cel mai nou joc de la una dintre cele mai iubite francize. În plus, în 2017, fanii se pot juca Crash 1, Crash 2 și Crash Wraped, remasterizate complet pentru PS4 de Activision și Vicarious Visions.

  De asemenea, SIE va continua parteneriatul cu Activision pentru Call of Duty®: Infinite Warfare, demonstrând încă odată că PlayStation este casa unora dintre cele mai populare francize din lume. Gamerii de PlayStation 4 vor fi primii care vor putea experimenta noile serii de hărți din Infinite Warfare, iar cei care au făcut precomandă vor putea să joace primii campania Call of Duty: Modern Warfare, varianta remasterizată, cu 30 de zile înainte de lansarea de pe 4 noiembrie*.

  În cadrul conferinței au fost prezentate de asemenea, LEGO Star Wars: The Force Awakens, RESIDENT EVIL 7 Biohazar și FINAL FANTASY XV. Posesorii de PS4 vor fi primii care vor putea juca demo-ul LEGO Star Wars: The Force Awakens și demo-ul RESIDENT EVIL 7 Biohazard, care sunt disponibile în exclusivitate pentru membrii PlayStation®Plus. De asemenea, RESIDENT EVIL 7 Biohazard  va fi compatibil PS VR.

  PlayStation®VR

  În timpul conferinței, SIEA a prezentat noi experiențe VR, inclusiv Farpoint, Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission și Batman: Arkham VR.

  Batman: Arkham VR este prima experiență de realitate virtuală care permite fanilor să vadă Gotham City prin ochii celui mai mare detectiv din lume într-un nou mister.

  Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission îi pune pe jucători să piloteze o navă X-wing în cele mai îndepărtate colțuri ale universului. Această nouă misiune va fi disponibilă exclusiv pe PS VR gratis*** pentru cei care au deja jocul Star Wars Battlefront. ***

  * Precomandă Call of Duty: Infinite Warfare Digital Deluxe, Digital Legacy, Legacy sau Legacy Pro editions pe PS$ și primești acces la campania Modern Warfare Remastered pe 10-05-2016. Oferta este valabilă pe PSN și la partenerii campaniei.

  ** Funcția de VR necesită cască VR și cameră PlayStation.

  *** Necesită Star Wars Battlefront pentru PS4 ™, PlayStation®VR și cameră PlayStation (toate sunt vândute separat).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.